Werk

Inchainge

Inchainge is wereldwijd marktleider op het gebied van simulaties en leerprogramma's in Supply Chain Management en Supply Chain Finance. 

Voor Inchainge verzorgen we de .NET back-end en front-end ontwikkeling van de simulatiegames The Fresh Connection en The Cool Connection. Deze games worden wereldwijd in teamverband door duizenden deelnemers gespeeld.

Tfc 200 Tcc Site 200

www.inchainge.com

CowManager

CowManager is een innovatief systeem voor het optimaal monitoren van een rundveestapel. Koeien krijgen een SensOor chip aan het elektronische oormerk bevestigd die allerlei gegevens over de koe naar een centrale omgeving stuurt. Op basis van deze gegevens krijgt de veehouder in een vroeg stadium veel meer inzicht in de veestapel wat leidt tot arbeidsbesparing en een gezondere, duurzame veestapel.

SensOor

De stormachtige groei van het aantal gebruikers en de bijbehorende gegevensstroom is opgevangen door het CowManager systeem uit te schalen naar een microservices architectuur.

Een van de vereisten om goed met deze architectuur te kunnen werken is een volledig geautomatiseerd build- en deploymentproces. We hebben voor CowManager met succes de combinatie van JetBrains TeamCity en Octopus Deploy ingezet om dit te realiseren. Hiermee is de benodigde tijd voor een volledige uitrol van het CowManager systeem bestaande uit een portal, webservices en applicatieservices teruggebracht naar enkele minuten waarbij de downtime vrijwel nihil is.

www.cowmanager.com

Wageningen UR

Taiga ondersteunt Wageningen UR (University & Research centre) bij de ontwikkeling van diverse .NET applicaties. Zo hebben we meegewerkt aan de succesvolle introductie van de koppeling van het interne studentenadministratiesysteem met het landelijke Studielink.
Daarnaast hebben we voor en samen met de .NET ontwikkelafdeling een slimme, simpele referentiearchitectuur neergezet met als voornaamste doel het uniformeren van ontwikkeltrajecten en het inspireren van ontwikkelaars.

www.wageningenur.nl

Vaassen Flexible Packaging

Vaassen Flexible Packaging is producent van verpakkingsmaterialen. Ter ondersteuning van het productieproces hebben we onder andere een personeelsplanningsapplicatie ontwikkeld. Via touchscreens in de productiehallen is de actuele planning voor iedereen direct in te zien.
De applicatie bevat ook de opleidingsgegevens van het personeel waardoor er afgedwongen wordt dat er op elke werkplek alleen gecertificeerd personeel komt te staan.

Vfp Planning 200

De gebruikersinterface voor de planners is verregaand geoptimaliseerd met drag & drop functionaliteit.

www.vfp.nl

Woningschouw

Woningschouw is een bureau dat bouwkundige inspecties uitvoert. Voor Woningschouw hebben we een webapplicatie ontwikkeld waarmee administratieve medewerkers eenvoudig inspecties kunnen invoeren die door de bouwkundige inspecteurs zijn opgenomen. Middels MS Word-sjablonen worden de inspectierapporten gegenereerd.

WoningschouwWoningschouw -2-200

Daarnaast wordt er ook gekeken naar een applicatie waarmee op tablet-computers inspecties opgenomen kunnen worden en direct in het systeem worden ingelezen middels REST-services.

www.woningschouw.nl

Verder werken we onder andere voor:

I8 150 BwTopicus 150 BwQ Ray 150 BwundefinedSmq 150 BwSimenco 150 BwExxellence 150 BwAip 150 Bw